Корисні поради жінкам. Кулінарія . Піца "МАРГАРІТА" Широко поширена легенда розповідає, що в 1889 році Маргарита Савойська, дружина італійського короля Умберто Першого, знаходячись в своїй літній резиденції Каподімонте поблизу Неаполя, виявила екстравагантне бажання покуштувати неаполітанської піци, популярну їжу бідняків в ті часи. Проте придворний кухар, що досконало володів приготуванням блюд французької і п'ємонтскої кухні, не був, на жаль, знайомий з кухнею Південної Італії. Тому терміново послали за якимсь Рафаело Еспозіто, власником кращої неаполітанської піцерії, і він пригостив королеву трьома піцами. Читати далі... . Харчо Харчо – традиційне грузинське блюдо, в класичному його варіанті готується з яловичини, обов’язково міцно заправляється спеціями та прянощами. Пропонуємо Вашій увазі кілька рецептів. Читати далі... . Яблучні тістечка Інгредієнти: Тісто: 1,5 стакана цукру 4 яйця 6 стіл. ложок розтопленого вершкового масла 200 г сметани 2 ст. л. кефіру 0,5 ч.л. лимонної кислоти 1 ч.л. соди (можна узяти розпушувач для тіста). 3 стакани муки(не забути просіяти) Трішечки солі за бажанням - ванільний цукор , кокосову стружку... Читати далі... . Котлети по-київськи Для того, щоб приготувати дві котлети по-київськи, знадобляться наступні продукти: курка вагою приблизно 1 кг 200 г, 140 г вершкового масла, 60 г муки, 140 г паніровки (дрібно перемелені сухарі з білого хліба), 2 яйця, 100 мл молока, по половині чайної ложки солі і чорного перцю, 20 г зелені петрушки, 300 мл фритюрного (можна рослинного) масла. Читати далі... . Булочки по-французьки що потрібно:
(8 порцій) 500 г муки 2 ст. л. вершкового масла 1 ч. л. солі 1 пакетик (7 г) сухих дріжджів 300 мл води 1 ст. л. цукру
Що робити: 1. Просіювати муку через сито. Зробити в муці поглиблення у формі воронки, по краях насипати сіль і цукор, в центр покласти дріжджі. Читати далі... .
1
Інші теми порад для жінок . Взаємовідносини Краса та здоров'я Дім Діти Дієта
|